top of page

Over mij 

Judith Strikkers KinderCoach, Kinderyoga docent en yogadocent

Mijn naam is Judith Strikkers – van Schaik. Samen met mijn man en onze zoon wonen wij in de gemeente Kampen, aan de oevers van de IJssel. In mijn vrije tijd doe ik graag yoga & meditatie, pilates,  wandel ik graag in het bos, teken ik én ben ik graag met mijn gezin. Samen wandelen, fietsen, spelen, leuke dingen ondernemen én de wereld ontdekken. Door mijn fijngevoeligheid ervaar ik het leven diepgaand en is mijn emmer sneller gevuld met prikkels. Dit vraagt gedurende de dag om afstemming tussen willen, ‘moeten’ en kunnen. Dagelijks beoefen ik Yoga en meditatie om mij hierin te ondersteunen.

 

Mijn eigen zoektocht naar balans en hoe mijn sensitiviteit voor mij werkt, heeft er toe geleid dat ik graag kinderen en hun ouders help om in hun kracht te staan met hun eigen (fijn)gevoeligheid. Om goed te kunnen begeleiden werk ik intuïtief en praktisch. Daarnaast put ik, naast (levens)ervaring, uit mijn rugzak met diverse opleidingen, zelfstudie, coaching & therapieën, mijn werkervaring als ambulant jeugd- en gezinsbegeleider binnen scholen & jeugdzorg en mijn werk als (kinder)yogadocent.  

 

Gezinskracht is ontstaan door mijn werk als ambulant begeleider en mijn werk als yogadocent te fuseren. Een samensmelting van mentale, emotionele ondersteuning en lichaamsgericht werken,
op zoek naar balans en in eigen kracht.

 

Elk kind, elk gezin, elke hulpvraag is anders en dit vraagt om aandacht en maatwerk. Samen met ouders en kind op zoek naar de omgang met eigen (fijn)gevoeligheid. Om vanuit vertrouwen en veiligheid in balans te komen en volledig tot ontwikkeling te komen in de ruimte die het nodig heeft.
Elke sessie, elk traject heeft als doel het kind & gezin te ontmoeten in hun eigen kracht en te kunnen zijn in een wereld die snel overweldigend kan zijn.

Judith Strikkers KinderCoach, Kinderyoga docent en yogadocent, square pose

Opleidingen

HBO Pedagogiek
Hooggevoeligheidsdeskundige
Post Bachelor Practitioner Beeldbegeleider
Yoga docent Flow, Alignement & Yin (200 uur) 
Geef me de 5 
Basiscursus Een Taal erbij 

Mindfulness & Meditatie voor kinderen 
Holistische kinderyoga docent 
Therapeutische kinderyoga docent 

Baby & Dreumes yoga docent

Hartfocus & Heartfulness 

Helend kindcoach
Intensieve ambulante gezinshulpverlener i.o.

Mijn innerlijke drive zorgt ervoor dat ik wil blijven leren en groeien, waardoor ik ook elke dag weer leer en aanvullende cursussen/ opleidingen gevolgd worden. Of zoals een van mijn favo yogadocenten altijd zegt 'ik blijf eeuwig student'. 

Judith Strikkers KinderCoach, Kinderyoga docent en yogadocent, kindhouding, childpose
Judith Strikkers KinderCoach, Kinderyoga docent en yogadocent en meditatiezit
Judith Strikkers KinderCoach, Kinderyoga docent en yogadocent, Slow Flow yoga, Zenmeesters

Support team

De praktijk is aan huis en wij wonen met een beestenboel. Poes Saar en gerbils Freddy & Eddy zijn in de ruimte waar de begeleiding plaatsvindt.

bottom of page